Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту најоштрије
осуђује претње смрћу које су у дану када срспки народ обележава дан своје
државности упућене Председнику Републике Србије господину Александру
Вучићу. Чињеница да се такве претње упућују Председнику Републике Србије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту најоштрије осуђује вандалско понашање опозиционих посланика у Народној скупштини Републике Србије које се догодило у дану када се на дневном реду скупштине налазило најважније питање о коме посланици Републике Србије требају да говоре а то је питање Косова и

САОПШТЕЊЕ

Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту даје пуну подршку Председнику Републике Србије господину Александру Вучићу у вођењу државотворне политике коју храбро заступа у овим озбиљним временима у којима се српски народ и држава налазе.

РАДОВИ НА ПУТНОЈ ИНФРАСТРУКТУРИ

У овиру уговора за јавноприватно партнерство уз финасирање, изградњу и одржавање локалне путне инфраструктуре завршавају се радови на рехабилитацији локалног пута Камјево-Десине до насеља Десине у дужини од око 1500 метара.

ОДРЖАН МЕЂУНАРОДНИ ЏУДО ТУРНИР

У Великом Градишту одржан је осми по реду међународни турнир „Џудо куп Сребрно језеро“. Свим учесницима турнира добродошлицу је пожелео Повереник општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту Владимир Штрбац, док је турнир отворио прослављени одбојкашки тренер Слободан Ковач.

улагање у инфраструктуру

Председник општине Велико Градиште Драган Милић, председник скупштине општине Велико Градиште Владимир Штрбац заједно са руководиоцем одељења за локални економски развој при општинској управи Јасмином Штрбац обишли су радове на асфалтирању улице Миодага Стокића Кикета, уградњи ивичњака на шетној стази у Белом Багрем

УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ ЗЛАТНИ МОСТ

Председнику општине Велико Градиште Драгану Милићу уручено је јуче признање “Златни мост“ на 11. међународној конференцији “Дунавског бизнис форума“, одржаној у Бања Луци.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ИЗГРАДЊИ МАРИНЕ

У Великом Градишту је свечано потписан Споразум о реализацији 1. фазе пројекта изградње марине у Великом Градишту између Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Агенција за управљање лукама, Јавног водопривредног предузећа “Србијаводе“ и општине Велико Градиште.

Додељена новчана помоћ деци оболелој од тешких болести

Председник Скупштине општине Велико Градиште Владимир Штрбац и директор Центра за социјални рад Данијел Живановић уручили су данас деци оболелој од тешких болести новчану помоћ коју додељује ова општина како би им пред новогодишње празнике олакшала лечење и учинила празнике лепшим.

Pages