Вести

Саопштење

Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту најоштрије осуђује
сваки вид насиља који за циљ има само једно, а то је да се на један нелегитиман начин
мимо воље грађана која је изражена на недавним изборима изврши узурпација

Општински одбор предао листу

Иза нас су четири године непрекидног рада и борбе за бољу будућност грађана општине Велико Градише. Ослањајући се управо на ту енергију Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту предао је у петак 6.3.2020. године општинској изборној комисији листу за предстојеће локалне изборе.

Свечано отварање пута Рам - Тополовник и Затоње - Сребрно језеро

У уторак, 21.1.2020. године, министарка грађевинарства и инфраструктуре Зорана Михајловић, отворила је, у општини Велико Градиште, два пута укупне дужине 22 километра, у које је уложено 2 милиона евра.

Радови на путу Сребрно језеро - Затонје

У понедељак 25.11.2019. године, Повереник Општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту Владимир Штрбац, Председник општине Велико Градиште, Драган Милић и његов заменик Слађан Марковић, обишли су радове на пресвлачењу пута Сребрно језеро – Затоње.

Обилазак радова на школи у Средњеву

У четвртак, 14. 11. 2019. године, председник општине Велико Градиште, Драган Милић и Повереник општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту, Владимир Штрбац, обишли су фасадне радове на новој школи у Средњеву.
Вредност ових радова укупно износи 5.550.540,00 динара са ПДВ – ом.

Посета чланству

Повереник општинског одбора Српске напредне странке Велико Градиште је дана 18.10.2019. године наставио са обиласком грађана. Овог пута наши домаћини су били породица Журкић из Великог Градишта. Разговарало се о свим значајним текућим питањина од значаја за нашу општину.

Обилазак радова на инфраструктурним пројектима у Великом Градишту

Повереник општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту Штрбац Владимир и Председник општине Велико Градиште Драган Милић са сарадницима обишли су данас неке од најзначајнијих инфраструктурних пројеката који се реализују на територији општине Велико Градиште и то радове на унутрашњем уређењу спортске