Вести

Активности Уније жена

Унија жена општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту у акцији прикупљања помоћи за свратиште за децу у Крфској улици у Београду донирала је велику количину гардеробе као и и слаткише у вредности од 10 000 динара.

Саопштење поводом 4. седнице СО Велико Градиште

Поштовани грађани Великог Градишта, дана 14.12.2020.године одржана је 4.седница нашег локалног парламента на којој су између осталог донете неке јако битне одлуке које директно утичу на развој наше општине и квалитет живота наших грађана.

Састанак са угоститељима

У свечаној сали општине, у петак 18. септембра, одржан је састанак са угоститељима, махом са Сребрног језера, које и броји највећи број објеката овог типа.

Саопштење

Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту најоштрије осуђује
сваки вид насиља који за циљ има само једно, а то је да се на један нелегитиман начин
мимо воље грађана која је изражена на недавним изборима изврши узурпација

Општински одбор предао листу

Иза нас су четири године непрекидног рада и борбе за бољу будућност грађана општине Велико Градише. Ослањајући се управо на ту енергију Општински одбор Српске напредне странке у Великом Градишту предао је у петак 6.3.2020. године општинској изборној комисији листу за предстојеће локалне изборе.

Свечано отварање пута Рам - Тополовник и Затоње - Сребрно језеро

У уторак, 21.1.2020. године, министарка грађевинарства и инфраструктуре Зорана Михајловић, отворила је, у општини Велико Градиште, два пута укупне дужине 22 километра, у које је уложено 2 милиона евра.

Радови на путу Сребрно језеро - Затонје

У понедељак 25.11.2019. године, Повереник Општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту Владимир Штрбац, Председник општине Велико Градиште, Драган Милић и његов заменик Слађан Марковић, обишли су радове на пресвлачењу пута Сребрно језеро – Затоње.

Pages