Вести

Свечано отварање пута Рам - Тополовник и Затоње - Сребрно језеро

У уторак, 21.1.2020. године, министарка грађевинарства и инфраструктуре Зорана Михајловић, отворила је, у општини Велико Градиште, два пута укупне дужине 22 километра, у које је уложено 2 милиона евра.
Реконструисан је регионални пут Рам – Тополовник, у дужини од 14 километара, и локални пут Сребрно језеро – Затоње, у дужини од 8 километара.
Овом приликом, министарка је нагласила да ће за развој првог туристичког аеродрома у Источној Србији, а који ће се градити на Сребрном језеру, такође бити издвојено 2 милиона евра.
Уз председника општине Велико Градиште, Драгана Милића, и повереника општинског одбора Српске напредне странке у Великом Градишту, Владимира Штрпца, министарку су поздравили и мештани села Затоња, уз пригодан културно-уметнички програм, а министарка је за узврат најмлађим мештанима села Затоње донела новогодишње поклоне.
Челници општине захвалили су се министарки на одржаном обећању и изразили наду да ће и остали планирани објекти у општини бити реализовани.
На крају, министарка је додала да је рад на инфраструктури значајан за грађане који ту живе и да без инфраструктуре нема ни привредног, а ни туристичког развоја.